Steun ons en help Nederland vooruit

Word lid!

Verkiezing na verkiezing heeft D66 winst geboekt. In 2014 bij de gemeenteraads- en Europese verkiezingen, in 2015 bij de Provinciale Statenverkiezingen en ook in 2017 bij de Tweede Kamerverkiezingen heeft Nederland weer laten zien de ideeën van D66 erg te waarderen. Ook zien we dat steeds meer mensen niet alleen op D66 stemmen, maar zich ook echt aansluiten bij D66.

Draag jij D66 ook een warm hart toe en wil je onze activiteiten ondersteunen? Word dan lid!

Zonder verder iets te doen, kun je D66 landelijk steunen door gewoon lid te worden. Als je in Noordoost-Twente (gemeente Dinkelland, Losser, Oldenzaal of Tubbergen) woont betekent dat automatisch ook steun aan de lokale afdeling.

Nog mooier zouden wij het natuurlijk vinden als je ook echt actief wordt binnen de partij. Dat kan op lokaal niveau in de politiek, door fractievergaderingen te bezoeken of door je bijvoorbeeld kandidaat te stellen als gemeenteraadslid of commissielid.
Ook kun je actief worden in het bestuur of in een commissie, zoals de verkiezingsprogramma– of campagnecommissie. Of je bezoekt gewoon gezellig de activiteiten die we organiseren of gaat af en toe mee de straat op om te flyeren of je doet mee met de ‘in-gesprek-met’-acties.

Daarnaast zijn er ook landelijk georganiseerde thema-afdelingen die zich specifiek met bepaalde thema’s bezighouden.

 

Wil je meer weten over onze partij, onze afdeling of over het lidmaatschap? Neem dan contact op met Maurice Mazenier of met één van de andere bestuursleden.

Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden!

 

 

Laatst gewijzigd op 22 november 2018