Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 maart 2022

GR2022 – Uitslagen voor gemeenten bekend

Beste sociaal liberalen,

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. Er is in de gemeenten Losser en Oldenzaal keihard gewerkt om de kiezer te bereiken en te overtuigen. In de deelnemende gemeenten in Noord-Oost Twente heeft D66 gewonnen.
In Oldenzaal heeft D66 de zetel kunnen behouden. In Losser is een zetel gewonnen en heeft D66 twee mensen in de raad. Achteraf blijkt dat de landelijke partijen het moeilijk hebben gehad in de meeste gemeenten. Derhalve is het handhaven van een zetel in Oldenzaal een resultaat waar we mee verder kunnen en een uitdaging om er over 4 jaar 2 of zelfs 3 zetels van te maken. In Losser is een zetel winst een prima resultaat, waarmee D66 de derde partij is in deze gemeente.

Wij als bestuur willen iedereen die met hart en ziel aan dit resultaat heeft gewerkt hartelijk danken voor hun geweldige en tijdrovende inspanning.

Namens het bestuur van D66 afdeling NOT
Louis Nijmeijer
voorzitter